Až zasadím strom

Až zasadím strom

Anotace: ..........

až zasadím strom
nejprv se pomodlím za jeho kořeny
až zasadím strom
v zemi se schová semínko proměny

až zasadím strom
vložím poslední naději
až zasadím strom
slzami ho zaleji

až zasadím strom
půjdu za sluncem prosit o paprsky
až zasadím strom
počkám na jarní vítr brzký

až uhodí hrom
promění se můj život v prach...
Autor Lodě, 29.05.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je povedeny :)) moc moc moc

29.06.2007 22:08:00 | niemante

juj...výbornýýý

30.05.2007 13:01:00 | Elča

drtivý konec ;)

29.05.2007 21:51:00 | cermik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí