Prohnilé tělo

Prohnilé tělo

Anotace: *

Cigarety nedopalek.
Smradlavé prsty.
Do hrobu kolek,
jistý.

Láhev bez obsahu.
Čpějící zvratky.
V moci alkoholu.
vždycky.

Prohnilé lidské tělo.
Bože suď!
Nocí neprobdělo.
Smrt.
Autor Rick, 29.05.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí