Malá večerní

Malá večerní

Anotace: Nevím sice co to je, ale je to malá večerní

Malá večerní
se svým tělem kočky
vkradla se mi do duše
plameny ohně jako dlohá noc co nekončí
a sklání se nad tebou se svými zuby
chce pít
moc a moc

Dost
dost už se nasytila?
dost vody proteklo aby zahojil rány
škrábance kočičí
bojím se snad já vody?
chodím snad po soumraku po ulicích
nechci
nechci potkat
tu malou
malou večerní hudbu
dodekafonii osudu
mám tě rád....

Tak zase čeká mě ráno,
čekání
na moji malou večerní hudbu
na čas kdy otvírám se snům
kdy přichází
moje malá
černá
smolná
kočička
Autor Uldor, 30.05.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí