Žas

Žas

Anotace: o smrti jenž jedinná je věčná

Nerozumím přáním všem
Co chtějí
Co hledají pod deštěm?

Proč schová se den
Proč za čirým sklem
přichází smrt
se svým starším dvojčetem?

Proč děje se
proč tancují
život se smrtí
v bratrském obětí?

Protože život se narodil
jak tenký vlas
se smrtí se spřátelil
na věčný truchliví čas
Autor horymír, 20.04.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí