O TOM CO NEMŮŽEME

O TOM CO NEMŮŽEME

Anotace: no já nevim...je to jak to je

Nemůžeš mi utéct
stejně jako já nemůžu utéct z Austrálie
A na chodbě mezi našimi pokoji
chčije…
chčije…..
jako když obrátíš konev
nedosažitelnosti
dnem vzhůru
a oprátkou dolů
A pavouček štístko se postí
tak rozmazáváš mouchy po omítce
touho-cementové
namíchané…příliš…..řídce
Nemůžu ti dát věci co si nechceš vzít
vzpomínku na divně oranžovou oblohu
vůni deště těsně pod mým oknem
a pocit choulení do křídel co znamenají klid

Na střelnici nádhernýho bláznovství
vystřelil jsi prapodivnej tvar

a nemůžeš mi ho nepodat
A já schovam ruce za záda
…Když ty nic nechceš
ani já nemůžu brát
Autor Elča, 30.05.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mouchy...rozmazáváš...dokonalý...rozumim tomu:)

03.06.2007 19:39:00 | Lodě

Zvlášť když jsem nikdy nebyla v Austrálii a ani se mi tam nechce...

31.05.2007 16:07:00 | Elča

Ta největší a nejtrvalejší ....
.... ..... jsou přání nesplněná ...

31.05.2007 15:44:00 | HarryHH

Líbilo,skvělá forma podání

31.05.2007 11:48:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí