Znovuzrození

Znovuzrození

Anotace: O očistě svobody

Odložím svou tvář
ve sklepení
a uchovám letní noci zář
v pochybení

Odložím své tělo
do krabičky z prachu
ze vší vznešeností
a beze strachu

A pak, venku
za rozednění
pustím duši za sluncem
od těl, šatů a tváří oproštěn

A pak, jí zavolám
touhou zpět
a probudím se nový
znovuzrozený.
Autor horymír, 20.04.2005
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí