Zrcadlo Elegií

Zrcadlo Elegií

Anotace: ...

Zrcadlo Elegií
***************

Pracuje se zručností,rychle Zloděj času.
S ničemy táhne se jak med.
Mílovými kroky uhání,
čím chvíle vzácnější je-
Až vzkřiknou miliony hlasů,
nemožné neslyšet
o pomoc volání a lkaní,
poslední zvuky agónie....

Konvence zahazuje,jistí
se jen tenkou nitkou před tichem,
jenž mlčet snaží se dál
ze všech zbylých sil.
A křik jen boty zuje,v listí
tvář schovává,pokřivenou smíchem,
hůl pak kradmo zvedá,
aby Ticho tichu naučil...

Vše je relativní,zdá se zbytečným a lichým,
na čem záleží Ti víc...??
Snad čekám na znamení
holubic,snítky oliv,mraků svých banalit.
Zašeptalas´ve tmě pár slov hlasem velmi tichým:
"Na touze bez hranic,
na víře,že se změní
Svět na cokoliv,jen my dva musíme chtít....

***
Autor Skywalker, 20.04.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí