Louise

Louise

Anotace: dřív hezká milá holka, teď ošklivé stvoření...přesto ji mám ráda, na tom se nic nemění

slepený řasy,
umaštěný vlasy,
rozmazaná rtěnka,
říkají jí fenka.
Díra v puse,
ach ty hnuse.
Každý se ti směje,
když venku slunce hřeje
a ty v riflích a roláku,
pustíš se do okurky v láku.
Výstřih máš až po pupek,
každý by před tebou utek.
Jenže ty to nevidíš.
Ty se za sebe nestydíš?
Nechápu tvé myšlení,
ale to nic nemění na tom,
že si moje kámoška....
a vždycky budeš,
proto si klidně poslechneš,
jak je mi špatně ze světa,
který tak nenávidím
až se za to skoro stydím.
Ohryzaný nehet,
táhne z tebe dehet.
Přesto si s tebou ráda povídám
ale radši se moc nedívám
na to, co se z tebe stalo.
Kde je ta holka?
Holka....slyšíš?
Holka sakra.
Ne ten babochlap,
co teď stojí přede mnou
a kouká se, co píšu
a dloube se přitom v nose.
Vůbec tě netrklo,
že je to o tobě?
Tak to mě mrzí,
nevěděla jsem, že je to tak špatný.
Autor Maddean, 31.05.2007
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to uvěřitelné, zažité. Nepěkná změna blízké osoby.to je smutné, ale zároveń mě rozesmívají verše jako roláku/okurku v láku, bo okousaný nehet/táhne z tebe dehet-super!
líbí se mi to.

31.05.2007 16:32:00 | had

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí