Duben

Duben

Anotace: Z cyklu pro děti Měsíce

Sbírka: Říkánky

D U B E N

Duben, to je velký šprýmař,
Dělá si z nás psinu.
Když schováme teplý zimník,
pustí na nás zimu.

Jen se teple oblečeme,
už sluníčko hřeje,
pak je mlha nebo fouká.
Co se to tu děje?

Chvilku prší, chvilku sněží,
hned se zase vyčasí.
Víte, jak se tomu říká…
…aprílové počasí.
Autor cekelina, 20.04.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí