Pohled shora

Pohled shora

Anotace: ...

Na okamžik větrem stát se,
poznat svět v celé své kráse.

Vidět lidské štěstí,
vidět souboj pěstí.
Slyšet dětský smích,
slyšet slova zlých.
Potkat prostou radost,
potkat krutou dravost.
Přinést svěží pohlazení,
přinést světa ohrožení.
Rozvát lidskou samotu,
rozvát něhu a dobrotu.
Odnést navždy otroctví,
odnést lásku ze srdcí.
Cítit vůni přátelství,
cítit zápach bolesti.
Chutnat sladkost milování,
chutnat krev při mordování.

Promísit směsici citů,
přinést zkázu i naději světu.
Autor Kyselinka, 20.04.2005
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí