O mě?

O mě?

Anotace: Není hezká...věřte mi....ale mám ji rád...moje kámoška....akorát trocha bojím se jí...SMRT

S očima šílence
hltám každý doušek
strachu
ve tvářích jich
jak ovce na porážku
poslušné až k smrti
a to smrti
mou rukou
nešika jeden
netrefil se a teď
stříká krev do dálky nadává
dávývá
jako měsíc

Můj přítel měsíc
svědek temných chvil
krvavých obřadů
smilstva i oplzlého výraziva
pod sukénku se plížil
jako stín
jedeš!!

Ruka padla na kámen a krev se
jako slunce
září
teplem září
a voní ta rozmarýna
rozmarné léto s motorovou pilou...

Chudinka smrt
nemá
nemá plátěné boty
nenosí kytice
nosí snad stuhy?

A chorální nápěv v rytmu samby
chór je v apatii
kantikum
litánie
lítost
jak strašně váma pohrdám!

Nedostává se slov
jako testament
tak pojď už
ty děvko!

Má mě ráda
nemá mě ráda
má mě ráda
má mě ráda
S

M

R

T

HOHOHO!
Autor Uldor, 31.05.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí