Anděl

Anděl

Anotace: Je to jeden z ých prvních výtvorů... I když není dokonalá, mám k ní určitý vztah...

Jdoucí poutník, jdoucí pouští,
nemá co jíst a pít.
Zcela sám hledá houští,
kde by se mohl skrýt.
Utíká pryč od samoty,
nesnese být sám.
Chce se opít do němoty,
neví kam jít dál.

Nohy se mu pletou,
nezbývá mu čas.
Květiny tu nekvetou,
radost není v nás.
Cítí se osamělý,
nechce žít víc dál.
Pohled má roztěkaný,
jako by se bál.

Do svých rukou vezme kámen,
uhodí se do hlavy.
Padne k zemi, je s ním amen,
život už ho nebaví.

Duše vzlétne k nebi,
kde ho přijmou hned.
O zlé zemi neví,
nezajímá ho svět.
Narostou mu křídla,
je volný jako pták.
Tato krásná pravda
neoslní ho však.
Autor Lucyinka, 31.05.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tu předposlední sloku bych trochu předělal jinak víš o čem píšeš a to je dobře , je už opravdu málo těch co ví o čem vlastně píší a nebo to na vlastní kůži zažili Kavec

01.06.2007 09:10:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí