Topinambur

Topinambur

Anotace: Sázení topinambur na Staromáku

Šílený šílenec v šíleném předklonu na Staromáku
Sázel topinambury všechno měl na háku
Dělal že neslyší dělal že se nehýbe
Kýbl měl žlutý a měl ho až z Paříže

Večeřel sýr pěstoval knír
Snídal hrachu ale jenom trochu
Vrzala mu obruč
Tedy chopil se věci obouruč

Krakydolovi zápisky ho nijak nezaujaly
V tom předklonu na Staromáku by ho stejně nezajímaly

Zvláštní to poloha pro sázení topinambur
Autor Mrášnivor, 31.05.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

topinamburan

30.08.2007 20:54:00 | pšouk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí