O penězích

O penězích

Anotace: ......

Jaká je cena viny
za zradu a hřích?
Jak dříve, tak i nyní -
třicet stříbrných.
Za obnos nepatrný
i Jidáš zradil Krista.
Když slyšíš cinkot měny
možná se zrada chystá.
Lhostejno, jaká měna,
kurz libry, či dolaru,
vždy částka nepatrná
je cenou za zradu.
Je cenou za člověka,
za pravdu a čest,
je cenou jedné růže
jenž strašně chtěla kvést
dřív než ji uhrhli a zahodili.
Jak dříve, tak i nyní.

Když slyšíš cinkot mincí
- hrají ti do noty ? -
ať není určující
pro tvoje hodnoty.
Autor danav, 01.06.2007
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moc pěkná a hlavně pravdivá , takovým budu vždy dávat100 Kavec

01.06.2007 08:56:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí