SBS 300604

SBS 300604

Anotace: Docela mě překvapilo, že nebyl jsem ukamenován... I pokouším vaši trpělivost dále... :) Tentokrát textem z 30.6.2004

Řeky lidí po ulicích zběsile se řítí,
na to všechno zšedlé slunce svítí.
Jednoduchou složitostí svět je v smyčce lapen,
co za den by se stihlo,
běžně trvá týden.

Pro mě svět pln mystérií,
v odlišnosti mé svůj původ majících.
Mysl masy zdá se býti té mé míle vzdálená,
as jako rušný bulvár kontra louka zelená.
Maskovat je čím dál těžší,
samota nedobrý je štít,
jen pár přátel co jsou mi rovni,
v okolí chtělo by mít.

Leč zdá se statistika trefná je,
ač dává trochu nadsazené údaje.
Že prý nás je třetího procenta půl,
čtvrt milionu lidí,
nikdo už ale netuší,
kde vlastně všichni sídlí.

Možná je za tím důvod ten,
že lidé jsouc o nás zpraveni,
dívají se na nás úkosem.

Proč inteligence je taký prohřešek?
Pakli kdo ví to,
dosud se v doslechu neprořek.
Temný stín do mysli vkrádá se den co den,
když přemýšlím v tichu osamocen.
Autor Comodor Falkon, 20.04.2005
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí