Trn v srdci a/and The thorn in heart

Trn v srdci a/and The thorn in heart

Anotace: 15) Báseň ve dvou interpretacích.........

* * * TRN V SRDCI * * *

Vytrhni trn z jeho srdce
Není to zlo, ale bolest
Proč život chutná tak trpce
A osud je jen samá lest

Co bylo kdysi
Ví jen on sám
Napoví jen oči
Nebyl vždy sám

Oživ ten hřbitov vzpomínek
Ty jizvy se nikdy nezahojí
Hoď do té klidné vody kamínek
Ať se láska a čest spojí

Co bylo kdysi
Ví jen on sám
Napoví jen oči
Nebyl vždy sám

Černá duše a špatné svědomí
Týrají, leč nevzkřísí mrtvé
Ke slovu přimějí mlčící podvědomí
Jen ty jasně zelené oči tvé

Co bylo kdysi
Ví jen on sám
Napoví jen oči
Nebyl vždy sám

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

* * * THE THORN IN HEART * * *
/"VOLNÝ A UPRAVENÝ PŘEKLAD!!!"/

Rip up the thorn from his heart
And please, give him a new chance!
It isn’t evil, but a big pain…
Why in destiny is a ruse main?

What’s happen once?
It knows only he.
Suggest his eyes.
Love visited him…

Death memories… You must wake it up!
Give him a chance, the war we can stop!
Only power of love can bring a peace.
No heart but hatefulness must freeze…

What’s happen once?
It knows only he.
Suggest his eyes.
Love visited him…

In black eyes find the hidden secret!
Try to believe in honesty’s power!
His life is in the dark blind street,
But he’ll help before fall from tower…

What’s happen once?
It knows only he.
Suggest his eyes.
Love visited him…
Autor Nikytu, 01.06.2007
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen osud ví a nepoví...

01.06.2007 18:29:00 | Bíša

Opravdu moc krasna, velmi se mi libila.

01.06.2007 16:15:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí