Je to už

Je to už

Anotace: Taky se Vám zdá, že se Vám přátele po střední rozutekli ...

Je to už den,
co viděl jsem Tě naposled.

To jsme se smáli,
šachy hráli,
společně filmy shlédli.

Je to už týden,
co viděl jsem Tě naspoled.

To jsme se smáli
a společně si hráli.
Příteli, kdy zase čas dovolí nám
spolu se smát?

Příteli koukni na měsíc,
stejně vypadal, když jsem viděl naposled svit v očích tvých.

Kde jsi a kam míří kroky tvé?
Jsi v pořádku?
Proč jsi mi nenapsal ani řádku?

Den za dnem ubýhá
a mě z paměti vytrácí se tvé tvář.
Jak se máš?
Co děláš?
Vzpomínáš?

Já tu sedím a vzpomínám
Na dobré i zlé
Na časy k smíchu i k pláči.

Tak prosím vzpomeň si na mě
a dej mi vědět,
že světTě nespokl.
Autor Tanis, 01.06.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký... jsem na střední zatím jen dva roky, ale vim, že až skoční, tak se s nima potkám leda tak na srazu... a je to velká škoda:(

07.06.2007 19:54:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí