Balada z hororu

Balada z hororu

Anotace: Jen tak me to napadlo cestou z prace......... Nečekám velké hodnocení,ale pisu všechno,co mě právě napadne

Zoufalý křik,zoufalý pláč
stačil jen mžik a zvony zacly znít

tunel už je na dosah
stíhá tě tvůj stín
studený pot,v očích strach
ty nemáš právo žít.

Zvony černým tonem smrti
volají tě právě k sobě
v dálce černy anděl letí
už ti chystá postel v hrobe...
Autor drak-t, 20.04.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Temná křídla anděla
ukáží ti cestu
jedna zlatě dlážděná
druhá plna klestu...

22.05.2006 09:13:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí