Okvětní lístky kopretin

Okvětní lístky kopretin

Anotace: ne vždycky se to musí zvládnout ...

***

okvětní lístky kopretin
na podlaze jako na šachovnici
/na těch černých jako by jich bylo víc/
a zbytky suchý krve
na okenním rámě

***

…vždyť ještě včera bylo všechno fajn...
dnes
pro špínu nezkrotného chtíče
bezmocně dřímá nad hromádkou karet
ze kterých si kdysi dávno
postavila svět

***

a zrodilo se něco
co přinutilo ji vzdát se
i posledního dechu



***
Autor MishaX, 02.06.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tebe už jsem dlouho nečetla, supa

03.06.2007 18:33:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

v tak něžném názvu... tolik bolesti a deprese... proč?

02.06.2007 15:52:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí