Nezvaný host

Nezvaný host

Anotace: ..smrt je všude kolem nás.

Host nezvaný přišel zas,
potichu se vplížil mezi nás.
vůkol jenom smrti pach,
ze všech očí čiší strach,
potoku slz se neubráníš,
s vědomím, že ji nezachráníš.
Ještě včera v plné síle,
dnes zahalená do košile,
do půli cesty dojít směla,
tam, kde smrt jí najít měla.
Slov již není na útěchu,
ani květin pro potěchu,
průchod svému žalu dej,
na paměti tuto chvíli měj,
poděl se s námi o své hoře,
jednou sejdeme se, na Svaté Hoře.
Autor barbar, 02.06.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí