Procitnutí pro okamžik

Procitnutí pro okamžik

Anotace: emoce a myšlenky

Jsem jako podzimní rána,
šedivá a uplakaná,
zahalená jinovatkou...
Na plotě usedla první vrána,
na tváři cítím pavučinku hladkou.
Můj den se prosvětlí
a tvou něhou prohřeje,
mé smutky jako listí zetlí
a srdce se na chvíli usměje.
Přicházíváš v podvečer,
v šeru mladé noci skryt,
noci světlejší než den,
plné něhy, luny svit...
Pak s ránem se zas šeří
a náruč prázdná ochládá,
vše zas v mrtvé šedi leží
i ráno slzy postrádá.
Jsem odsouzena samotě
a procitám vždy pro chvíli,
bez tebe slabá proti prázdnotě,
bez sebe jako bychom nežili.
Autor nehbet, 02.06.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A je to krásné...

15.06.2007 13:54:00 | Bíša

me zase komentář napadá:)
výborné vytvoření pocitu pomocí slov - je to nádherné

03.06.2007 12:30:00 | dead-head

Vůbec mě nenapadá žádný komentář(ale bude to spíše mou hlavou),už v anotaci je to napovězeno,jaké to bude.. a takové to je

02.06.2007 17:02:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí