Sen

Sen

Anotace: Zkuste hodnotit

Pondělí
Z nebes-
- spadl ti do očí
přímo do tvé hlavy.
Nespoután vyhnal všechny mravy.

Úterý
Z nebes-
- spadl ti do klína, tam kde
byly nohy, usmívala se Roklina.

Středa
Z nebes-
- spadl ti do duše a miloval tě celou noc.
Ráno přesto zmizel.

Čtvrtek
Z nebes-
- spadl ti do náručí, s kyticí růží.
A omluvným výrazem.

Pátek
Z nebes-
- spadl ti do jídla a tys ho snědla.
Pak jsi zmodrala a zhnědla.
( Byl prošlej )

Sobota
Z nebes-
- tentokrát nespadl, buď si našel jinou
A nebo uvadl.
( Jako ty růže co jí dal)

Neděle
Z nebes-
- spadl ti ke nohou.
Zestárlý a stár prosil ať mu andělé pomohou.
- stát se tebou.
Autor leafe, 02.06.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no nezdá se mi to uplně marná báseň jen jsem si všiml takových nesrovnalostí, znateně na mě působí obrat "tam, kde byly nohy" a ještě "spadl ti ke nohou"
celkově asi 65% hezký den

02.06.2007 21:53:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí