Anděl s rukama od krve

Anděl s rukama od krve

Anotace: Není anděl, jako anděl...

Za černých večerů
andělé létají,
kdo zahlídne tu nádheru
ví, že ho hledají.

S křídly od noci,
s rukama od krve,
nechtějí pomoci,
nepříjdou poprvé.

Snad srdce hledají,
neb v těch tmavých očích
žádné city se vidět nedají,
jako když vrah ze skály skočí.

Hledají přátelství,
city a lásku.
Oni je pohltí,
zbyde jen lesk v očích a pár vlásků na obrázku,
jak se svět s anděly točí.

Maskují se za tvé známé
a závistí zrbojí se
a než se vzpamatujem,
už je pozdě - a přátelství ztrácí se.
Autor Mišpule, 02.06.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí