Vánoční punč

Vánoční punč

Anotace: a výlevka

Do úst nalila jsem vánoční punč
pak vyplivla ho do dřezu

růžová tekutina zvadle mizela ve výlevce
a v ústech zůstala sladká pachuť
zkažených rumových pralinek

zkažená

zkažená zásilka

měli mne hned reklamovat, poslat zpět
zčerstva vyměnit za nevadnou
bezchybnou bezjinou

ne tuhle, co se choulí u výlevky
s poloplnou lahvví vánočního punče
Autor Franti, 02.06.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí