Už ne

Už ne

Anotace: není třeba nic vysvětlovat, šifra má zůstat šifrou....alespoň pro muže

Už ne

Základem je změnit sebe, nenechat vpustit do sebe tebe,
Tok tvého Já na mě silně působí,
dusí mě a zaplavuje všechny útroby.
Tak roztahuji křídla a letím vlastním směrem,
červený šátek zabírá tradici leteckých helem.
A modrá stužka kolem ruky, cos mi ji navázal,
je teď už pro tebe bez záruky,
až bude pozdě, pocítíš žal.
Neptej se na nic, to stejně nepochopíš,
život bez hranic, do toho vstoupíš.
Autor jerabina, 03.06.2007
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí