Tajemství?

Tajemství?

Anotace: ....

Neznámý střelec proklál ti srdce,
trny růží rvaly dlaně,
sněženky padaly horkostí žalu,
bezchybné vločky halí ti kůži,
chtěly by roztát, leč marně.
Biják dětství a pádů,
doteky lásky a ten černý vzadu,
manžel a táta? Cizinec...
Křoviny zapomnění
pokryly tělo,
splynulo se světem...
bezbolestné nekonečno,
konec zlobě, nenávisti.
Na kříž s ním, na kříž...
jak si byli jistí.
Vracíš se životu,
tajemství jen ty víš,
že prach jsi a v prach se obrátíš...
Autor nehbet, 03.06.2007
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi dobré.... znám to taky

03.07.2007 13:27:00 | Marfuša

Movie života a lásky. Dík!

15.06.2007 14:03:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí