jednou

jednou

Anotace: až jednou

Až jednou sklopíš oči k zemi a tiše řekneš smutno je mi,až zoufale se budeš ptát,čeho si máš vážit a čeho litovat.Potom přijdu já,kterou dobře znáš,a pomohu ti zničit žal,který v sobě máš.Když se tvůj dech zachvěje,potom přijdu já tvá naděje,na oči ti dýchnu sladké sny,vždyť naděje umírá poslední.Já pomohu ti lásku znát,pomohu ti chápat svět,já naučím tě štěstí rozdávat a jemu rozumět.Až zklame tě ten tvůj sen,a nevrátí se již,já potom přijdu a řeknu jen-my to překonáme uvidíš.
Autor Aluna, 03.06.2007
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jj kopírovat se nemá...

07.06.2007 17:59:00 | Chonglee

berca13 pokud se ti mé dílka nelíbí tak je nečti,chudák jsi podle mě ty.

06.06.2007 14:25:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí