Křižovatky

Křižovatky

Anotace: cesta životem....

Tam, kde kříží se cesty,
mám já všude nějaké resty,
úniku není,
kdo mi jinou cestu sdělí?

V zelených očích třpytí se slza,
ta kapka jedna drzá,
stéká po tváři už nějaký čas,
nejeden člověk už svíčku zhas.

Tam, kde kříží se cesty,
nemění se realita ve sny,
neplatí tu přednost ani zprava,
i láska bývá jenom zrada.

Na rudých rtech není známka úsměvu,
otázkou zní, po které křižovatce pojedu,
jaká správná je cesta,
aby mohla být pro mě přesná.

Tam, kde cesty se kříží,
je uprostřed velká neznámá,
tam nikdo nikoho nepřehlíží,
a taková období přichází často za náma...
Autor Aangela, 03.06.2007
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí