Hra na pravdu

Hra na pravdu

Anotace: "Je to hra.. Stačí říct pravdu a já ti uvěřím.." "A můžu u toho lhát?" "Bláázne... "

Octila jsem se na jevišti
To prostředí se spíše pro mě bojištěm zdálo
Nade mnou otazník
Pode mnou propast
Lehčí to bylo na cvičišti

Řekl si: Hraj, pravidla znáš
Ten okamžik se spíše pro mě snem zdál
Přede mnou režiser
Vedle mě herci
To co se stalo, prosím... smaž.

Nechci se hádat a nechci se prát
A taky nechci říkat nesmysly
Neumím lhát, neumím na místě stát
Neumím zachovat vážnost
A když se bojím, dávam najevo svou zlost.

Ocitla jsem se na křižovatce
Škoda, že všude svítí červená
Nechci čekat, až tam jednou naběhne zelená
Půjdu dál, všemu sřemhlav..
Opouštím jeviště, opouštím hru

Zinscenoval jsi to vážně skvěle,
Rozený lhář a mistr převleků
Jo.... bylo mi do breku.
Všechno mě bolelo, tekly mi slzy.
Ale i ta největší boule jednou zmizí.

Možná že v jiné době
V jiný čas
V jiném prostředí
Bych ti to věřila
Jenže já ti to říkala.

Na pravdu já nikdy hrát nechtěla!!
Autor katttka.k, 03.06.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no kouknul jsem se na tvůj věk a srdíčko mi zaplesalo kdyby ti bylo víc, trochu bych se zklamal, vidím že ve tvém věku hodně prožíváš myšlenku v básni a rozvádíš ji do mnoha směrů, není to vždy dobře ale na začátek je to optimální podmínka pro dobrý start, později třeba povedeš myšlenky souběžně spolu a ne každou jiným směrem

03.06.2007 17:24:00 | Pavel Kotrba

Ano pravdy by měly vždy zůstat jen pravdou a neměla by se státi hrou,,, jenže to to by byla pohádka "a krásná" a né život sám ...

03.06.2007 17:19:00 | o5ja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí