Můj boj

Můj boj

Anotace: ...

Nemusím být hrdina, na to abych zvítězil.
Nemusím být bohatý, na to abych blaze žil.
Nemusím být krasavec, abych dívku okouzlil,
co musím být, je bojovník, to pro to abych zde přežil…

I beze zbraně se dá vyhrát válka.
I bez mapy se dá najít domov, a to je to dálka.
I bez polibku miluje tě Lenka, Bětka, Šárka.
Ale bez citů, zhroutí se rozum, myšlení a morálka…

Chtěl bych umět létat.
Chci se taky smát.
Také umět líbat.
Chtěl bych s tebou spát…

Chtěl bych bitvu bez obětí.
Chci vítězný ohňostroj.
Chci mít ženu, dům a děti.
Chtěl bych skončit ten můj boj…
Autor Buddha, 03.06.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí