Žabička

Žabička

Anotace: ***

Potkala jsem žabku, prý má ve vězení matku,
nemá tu kde přespávat, u rybníka sedává,
že jí teda vezmu k sobě, když je jednou nohou v hrobě.
Žabko žabko modrošedá, ty jsi prokřehlá a bledá
hupsni za mnou do tepla, jen aby ses nespletla,
potom ti dám čajíček a chlebíčku krajíček...
Autor jerabina, 03.06.2007
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...zajímavé hraní si se slovy...a to je důležité:o)

08.08.2007 19:59:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí