Magická noc

Magická noc

Anotace: Za těch nocí plných touhy a snů..... Které teď často mívám

Ta noc se zdála magickou býti,
Byli jsme spolu sami dva,
Hleděli jsme si do očí a na hvězdy jak svítí,
To Amor nám půjčil křídla svá.

Jen s tebou má lásko,
Chtěl bych dojít ke hvězdám,
Pouze s tebou chci být má krásko,
Já své srdce ti na vrcholu dám.

Pak na vycházku po nebeské říši,
Vyšel si pán chladných nocí.
Usrknul kus temnoty a položil tu číši,
Už končí noc já nemůžu nic zmoci.

Východ ohně rozjasnil ti tvář,
Já byl uchvácen tou krásou,
Jak obepínala tě sluneční zář,
Ten pohled byl pro mou duši spásou.

Náhle slunce bodlo mě do očí,
Tvůj obraz se pomalu rozplývá jen,
Sedím teď na posteli a kout zakřičí,
Smutný jsem, byl to pouhý sen.
Autor Prousan77, 04.06.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí