Déšť

Déšť

Anotace: Takový malý sen a malá skutečnost.... malá inspirace v krásných chvílích.......

Lesy šumí něžně,
Vítr do rukou se opírá,
Roztáhni je a napni stěžně,
Tep mého srdce rychlosti nabývá.

Ptáci již oči zavřely
Hvězdy v ženy dospěly
Jen ty lesy šuměly.

Z nebes stříbro padá,
Dopadá ti na lýce,
Na lesy, na růži co zvadá,
Kanou slzy měsíce.

Budem v rose tancovat.
Protančíme celou noc,
Než se k ránu bude schylovat,
Ať prší víc a víc, ještě - moc!
Slzy po vlasech tě hladí,
Bosá nožka nad luky se vznáší,
K tanci s tebou mě to vnadí,
Lásku do srdce mi vnáší.

Prší noc celou bez ustání,
Tančíme spolu není stání
Každý pohyb má pokračování.

Déšť nás k sobě pojí,
Když se stříbrné vosy rojí,
Jsem šťasten tančíme dále,
Chci být s tebou, tak ať prší stále.
Autor Prousan77, 04.06.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí