Bez názvu II

Bez názvu II

Anotace: Jedna velice osobní. Tak osobní, že jí ani nemůžu přijít na jméno.

Odkvetly už pampelišky
V rukách malých blíženců
Nevídáno, neslýcháno
Jsme jak párek šílenců

Ustýskaná a odvážný
Zašlá měď a zrcadlo
Asi už nám uletělo
I poslední letadlo
Autor Jenne, 05.06.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí