Žúr na pláži...

Žúr na pláži...

Anotace: Trochu ujeté,ale...

Spústa ľudí na pláži
sa odviaže a obnaží
A len tak ledabolo
tam ležia na holo

Každý sa usmaží,
kto ledabolo
leží na pláži
a nahotu neustráži

Dobrý návod
na slnečný faktor
Natieraj sa dovtedy
kým neprejde ťa...../?/

Divná vec v pohári
je namiešaná
Veď len pár deci
sme čulí do rána

Žiari neón
chutné karé
v TV beží ,,LEON,,
Jean Reno
ten tiež je v bare

V medzityčí
sú lesknúce devy
Vlnia sa tu
Ivy,Emy,Evy...
Autor džemo, 05.06.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Humor?

08.06.2007 16:34:00 | s.e.n

Není to ujeté.Je to dobré,svěží ,letní. Jen nevím co si mám doplnit do otazníku.

08.06.2007 16:33:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí