Pan X

Pan X

Anotace: něco málo k zamyšlení..

+++

ze života peklo…
v očích strach z černých andělů
lásky se jako stébla chytá,tonoucí
jenž se záchranou nepočítá…
pomníkem konce, živoucím

už vzdal se víry, naděje
osud jak smyčka zvolna, trpce
jakoby nic..nic se neděje
se stáhla kolem hrdla
smrt do kroku mu zapěje

tram ta ta tram ta ta
bubínek tluče černou notu
a na zápěstí v kapkách z potu
jde rudá řeka života
do posledního dechu..
do posledního tepu…

ze života peklo…
nebe už odemyká bránu
po noci temné v opratích z úzkosti
už nejde o srdce, tělo, ani o kosti
dveře se otvírají.., ránu
duše jen tak z radosti
mává na pozdrav - pánu…

+++
Autor Bean, 22.04.2005
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí