Ne, to není pravda, andělé existují!

Ne, to není pravda, andělé existují!

Anotace: "ne, to není pravda, andělé existují!"

Někdy si s Tebou připadám jako ve filmu,
taková ta lovestory,
víš,
přece láska bez konce
a jindy jsem jako v pohádce,
jsme začarovaní
kouzlem neexistující věčnosti
ale já vím,
Ty na pohádky nevěříš

***

Lítám v oblacích, když se na mě směješ
cítím chvění po celým těle
to mi narůstaj křídla
jsou bílý … nebo černý?
no tak, pověz,
já na ně nevidím
cože?
„ne, to není pravda, andělé existují!“

***

Podívej, to srdce na obloze
z támhletěch mraků
…už se skoro rozplývá…
a hle, před Tebou dvě kapky rosy se spojily
v jednu
jako my, když se milujeme,
víš?

ale ne, co to říkáš?
…že nevěříš na lásku…

***
Autor MishaX, 05.06.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí