Pach krve čpí

Pach krve čpí

Anotace: ...

Ve vzduchu vznáší se mrak,
když tankista vytřelil na povel, zvýřil tu prach.
Jímá mě strach, že generál poručil
útok spojeneckých sil.
Bojím se strachu, z válek teď ne mloků,
bojím se zbraní, prosím o slitování.
Válka nás kazí, vždyť nejsme vrazi
seberovného druhu, co ty na to soudruhu?

V prostoru pach krve čpí,
když voják to na místě dostal do hlavy svý.
Je to zlý,když se druhej k němu otočil
do kalhot si namočil.
Vždyť byl ještě dítě, sotva roztáhnul sítě
tohleto zpraví, jen rozum zdravý
Zanechte zlosti, tý od pitomosti
zpevněte sváry a odhoďte máry.
Autor Nowack, 06.06.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí