Kroky

Kroky

Anotace: ...

Kroky
Co se rozléhají v ztichlých
Nočních tmách
Opouští
Pouliční samotu
Barových židlí

Ten hluk pokroucených končetin
Na zastávkách
A křik batolat
Vpuštěných do snů
Přehlušují
A protínají se
S přímkami cizích
Nočních chodců

proplétají se
Změtí neslyšných zvuků
Pocitů
A nálad
Těžce oddychujících měst
Uzavřených ve své ubohé špinavosti

Stokrát poválených chodníků
Postelí pro unavené
Kroky
Se nedotýkají
Jen letmo je políbí
A odchází
Jako ty ženy
Plné chladu

Tudy všudy ony
Projdou
Aby pak konečně překročily práh
A začly
zachycovat zkřehlou nahotu
A její ošklivost
V nedosvětlených aktech
V ráno
Odložených na parapetu…
Autor El1s, 06.06.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí