Nesmějte se mi

Nesmějte se mi

Anotace: ..možná rezignace, možná nový začátek....

Nesmějte se mi,
třeba mám v sobě zmatek
a nevidím za sebe ani před sebe,
ale jedno je jisté...
potřebuji
dávat lásku člověku,
co na očích má pásku
a prý je srdcem nevinný....

Nečeká tu na mě,
to já přeci dávno vím,
on se totiž nečekaně
zamiloval do knihy...
a už ani samou láskou
nehlídá si hodiny..

A tak chodí pozdě
do své práce necenné,
prý už nemá inspiraci,
i zlato je bezcenné.

A tam v hloubi pod tou kůrkou
schovává své pocity,
neví o nich,
nechce je znát,
ale není bezcitný..

Jen se bojí cizích očí,
že se v jejich třpytu smočí.
Autor jerabina, 07.06.2007
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí