Kvítek spanilý

Kvítek spanilý

Anotace: loučení

Loučím se s Tebou, kvítku spanilý
jako když do kopřiv mě hodíš.
Na vlnách dálek odplouváš,
nitro své u sebe hledáš.

Těžce je ptáčeti, když zachtělo se mu letu,
těžce je matičce zoufalé po odletu.

Jen si pluj za šedé moře, nepoznej v cizině
pražádné hoře.

Doma vždy na Tebe
láskyplné dlaně čekají,
ruce, co pohlazení dávají.

Strasti odvěje brzy čas,
krásné vzpomínky zůstanou v nás.

Leť do světa jak kormorán bílý,
plachti křídly a šetři síly.

Silné paže, krásu ducha rozdávej,
na svou matičku doma vzpomínej.

Tak se nám z těch dálek zdravá vrať,
se srdcem na dlani ke mně se navrať.

S láskou a políbením na rty ...
Autor devcatko z jetele, 07.06.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí