Just keep looking for

Just keep looking for

Anotace: život je hledání a cesta...

Follow your heart
a když se bude zdát
že přání tvá jsou nemožná
pak věz že každá výhra má
původ v odvážné myšlence
které jen málokdo uvěří.
Musíš ji spatřit a uchopit
jak vzduchem letící pápeří.

Just follow your heart
a bude-li se zdát
že cíl tvůj je už nablízku
udělej průvan v notýsku
prozkoumej vnitřní poradce
zda to k čemu tak směle kráčíš
je volání srdce tvého
nikoli cizí projekce.
Autor Heda, 22.04.2005
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí