Stíny

Stíny

Anotace: To jsem zrovna cetl Thakura ... :-)

Čekaje na zázrak
Potkal jsem Tebe
Spadlas mi z nebe
A já nemám stání

Že až se rozední
Zbude jen peří
Tomu kdo věří
I na milování

Kráčel jsem cestou
A došel až k Tobě
Kdo hledá v hrobě
Zná zpěv hořkých hlasů

A ten kdo čeká
A dá si tu práci
Snadno se ztrácí
V lesku Tvých vlasů

Čekal jsem bedlivě
Kdo hledá najde
Však než slunce zajde
Mnohý se rmoutí

Že roztaje stopa
Jež v písku si kvetla
Pláčou i světla
A stíny se hroutí

Kráčel jsem cestou
Ta neměla konce
Až smuteční zvonce
Mne vzbudily ze sna

Čekaje na zázrak
Potkal jsem Tebe
A ta láska zebe
Je chladná a těsná
Autor Petrik78, 23.04.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí