Chvíle

Chvíle

Anotace: Včera jsem neměl, co dělat na fyzice a tohle jsem napsal za ty dvě minuty čekání něž mě třídní vyrazí ze třídy.

Verše básní slova próz, ztrácí se,
nevím kam a proč.
Voda plyne v řekách života,
zastav se a strhne tě,
ta na nikoho nečeká.
Ta voda života hluboká a přeprudká.

Postav se proudu, najdi svou zhoubu
nebo srdce lásky plné, tu pozemskou chloubu.
Cizinec našel, co hledal
a pokoj mu nedal ten věčný srdce stín,
převelký lásky cit, myšlenek jiných mocný klín.

Ruku vztáhl a zachytil, to po čem toužil,
však oheň ho spálil.
Plamen z útrob vlastních to byl, ten,
co ho šálil a cizinec než plamen poznal,
od milované jeho cizince vzdálil.
Autor Slava-THC, 23.04.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí