Příští dny

Příští dny

Anotace: *

Kouř za sklem
se ukrývá do spirál.
Vytváří symboly ...
krátím si jimi chvíli.

***

Ve dnech bez čtení,
kdy navybranou
dávají přerušené příběhy,
které tak s úctou čteme.

Najednou je jim konec.
Rozplynuto - dočteno
Vím, někdy se vracíme,
ale nebývá to často.
Autor marllichy, 11.06.2007
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové skoro až mystické

16.03.2008 17:09:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí