Hvězdička

Hvězdička

Anotace: Tuhle básničku jsem složila k narozeninám pro moji nejky kámošku. Moje zlatíčko, který dycky pomůže. Někdo, komu se můžu svěřit se vším... :-*

Spadla hvězdička z oblohy,
dopadla kůzleti na rohy.
Spadla hvězdička z nebe,
já myslela jsem na Tebe.

Spadla a ptala se, co bych si přála,
snad byla pravdivá, snad se mi zdála?

Přišla blíž a vůbec se mě nebála,
stála tam a pak se na mě usmála.

Usmála se, jako Ty se umíš smát,
věděla jsem, že nemusím se bát.

Řekla jsem, že mám přání pro Tebe,
a pak se rozzářilo celé nebe.

Hvězdičky krásně zářily a obloha se smála,
a já Ti všechno nejlepší k narozeninám přála.

Ať zdraví se Tě drží stále a peněz ať máš dost,
ať zábavě se nevyhýbáš, ať vždy máš jen radost.
Ať duše tvá se vždycky směje, ať neděláš si vrásky,
však nejvíc toho, co nejdůležitější je-srdce plné LÁSKY.
Autor Rakasteta, 11.06.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-***

23.11.2007 16:21:00 | Lenička.2.4.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí