Kočičí život

Kočičí život

Anotace: Vymyšleno těsně po zkoušení z ETM..Jak se na to tak zpětně dívám, asi nás v té škole přetěžujou :-D

Zahleděl jsem se do zelených očí
tvé kočky.

Skrze ně mi pověděla,
že být člověkem
a mít jen jeden život,
opustila by navždy
střechy, stromy i dvory
a schoulená na tvém klíně
by drápky rozplétala
šálu,
kterou pleteš
komusi k Vánocům,
a namísto štěkotů psů
by naslouchala jen ozvěně
svého vrnění.

Já kočičí duši nemám.

Já být kočkou
a mít jejích devět životů,
spáchal bych osminásobnou sebevraždu...
Autor Niktor, 12.06.2007
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prazvláštně úžasný.. :D

12.06.2007 19:09:00 | seed.misulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí