Paní a pan XY

Paní a pan XY

Anotace: neberte to tak uplně vážně.. nebo že by yo?

Pan a paní XY

život je nuda…
na křídlech smutně všedních dnů
stereotyp je denním chlebem
kam vítr tam i plášť
pár kroků peklem a pár nebem

a slzy
nejspíš z dojetí
že vědomí je na svobodě
když konzumujem seriály
na gaučích obezitní, líní..
žvaníme cosi o pohodě…

a smích
poněkud trpký, na mou věru
v partnerských vztazích nazí
žadoníce o důvěru, pro nevěru
pod škraboškou vrazi
srdce se dusí, zvrací
pod tíhou černých sazí

život je nuda…
odlétly kamsi ideály
duše je polapená v síti EGA
hloupě jsme tu hru rozehráli..
nač pro boha jen pořád čekat???
Bojujme,třeba na kolenou..
staňme se opravdovým mužem
a milovanou ženou…
Autor Bean, 24.04.2005
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak takhle ňák to vidim taky...

19.10.2005 15:01:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí