Mlha

Mlha

Anotace: ...

Noc je dnes příliš chladná,
nebe hvězdy ztrácí.
Prší, jen víla ladná,
slzy neutrácí.
Po krajích temné houští
pod vlhkým oparem
světla lamp nepropouští,
dar světla nedarem,
za který se platí.
Však mlhové ty víly,
mlhu neutratí.
Než slunce ranní síly,
jejich tance odnese
pryč z trávy a z houští, z lesa,
rozbřesk slzy nesnese,
a pošle je na nebesa.
Autor alfun, 13.06.2007
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Jenda P., Emma Kulíková, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc působivé, jako bych tu mlhu viděla. spare

23.08.2007 19:44:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí