Svět se točí

Svět se točí

Anotace: O se točí.

Svět se točí
Kytky blednou
Důchodce na záchodě močí
Po pěti rundách
Ale obrátí ji ještě jednou
Ať má stará radost
Svět se točí
Voda hnije
Je jaro a ryby plavou vzhůru ploutvema
Nikdo si kočku neochočí
A Pepa hodí nejdál kamenem.
Svět se točí
Praha žije
A stará cikánka už zase žebrá na nádraží
A vycpaný jelen v restauraci
Má místo pravých očí
Skleněné.
Svět se točí
Lampy svítí
Starej mladej kočí
Prásknul bičem na měsíc
A já doufám, že budu mít lepší sen, než včera.
Autor Jan Simon, 25.04.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí